Technológia

Cégünk a következő technológiákat alkalmazza munkái során.

Betonvágás gyémánttechnológiával

A manapság használt legmodernebb technológia a gyémántszerszámos betonvágás, mellyel vághatóak a következők: tégla, Ytong, szikla, beton, vasbeton, aszfalt, kő, terméskő, vasbeton és egyéb kőzetek a bennük megtalálható vasalattal együtt.

A betonvágás munkálatok közben használt gép statikailag nagyon sérülékeny betonszerkezetek bontására is használható, sőt mivel távirányítással is működik, így nehezen elérhető helyeken is alkalmazható.

Betonvágás gyémánttechnológiával az alábbi területeken használatos:

  • betonfalvágás, betonvágás
  • ablaknyílások, ajtók kivágása
  • nyílások bővítése
  • födémnyílások kivágása
  • gépalapok helyének kialakítása, kivágása
  • épület alapok kivágása, átvágása

Betonfúrás gyémánttechnológiával

Gyémánttechnológiával a betonfúrás során 10 milliméter fölött bármilyen nagyságú furat készíthető. Ezek mellet kiválóan alkalmazható vasbetonfúrás és egyéb falak, födémek fúrásánál is. Ezek a gépek szinte teljesen rezgésmentes betonfúrást biztosítanak.

Koronafúró gépezeteinket főként kör alakú nyílásoknál alkalmazzuk, de betonfúrásra és csővezeték készítésére is használjuk. A koronafúró több méretben létezik, akár a 10 milliméterestől az 500 milliméteresig.

A gyémántbetétes szerszámok a betonfúrás, beton és vasbeton megmunkálások mellett a szerkezetekben található vasalásokat is gond nélkül elforgácsolják.  Ezen szerszámok használata utólagos munkát nem igényel.

A gyémántfejjel való fúrást panelházak és egyéb vasbeton falak átalakítására használjuk.

Manapság ez a legmodernebb és legelterjedtebb technológia.

Keressen minket most!